| Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! | |
|
+11Imotuu Matt Tuck Balogh Tamás Nicolas Anderson Imre Máté Alucard Takamaru Momochy Thunder Lia Hanaku Walter C. Dornez 15 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Imotuu
Hozzászólások száma : 91 Join date : 2008. Dec. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Farkasember/ erőszint:C 5510
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5510/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 07, 2009 2:24 pm | |
| Mevártam Hanakut és másik illetőt, majd elmondta nekem: -azért jöttem amiért máskor is szoktam. mondta. -és te mit keresel erre ? kérdezett vissza. -Vivien kiszaladt ide és őt keresem Tamással együtt. -találkoztál már Thunderel ? Felnézek rá és csak ledermedtem, majd ő is rámnéz és megkérdi: -mit nézel kölyök ? -Én I.....motuu vagyok. dadogom neki. | |
|
| |
Balogh Tamás
Hozzászólások száma : 153 Join date : 2008. Dec. 29. Age : 34 Tartózkodási hely : Farkasember/ erőszint:C 5700
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5700/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 07, 2009 2:40 pm | |
| Beértünk a városba és kétfelé futotunk. Én felugrottam egy háztetőre és onnan néztem széjel, de semmi ekor valami meglökött hátúlról és leesve a földre csak nevetett: -mi a fészkes fenét képzelsz magadról, hogy így aljasan lelöksz ? dühösen és fájlalva a karomat felálok és kérdezem tőle. -megakartalak ölni és most meg is teszem. mondta és tovább röhögöt. -na majd meglátjuk, még itt vagyok és szívós vagyok vigyázz velem te fattyú !!! mondtam neki. -nem sokáig fogsz felállni a földről. mondta és nekem rontott. A botját előrántva akkorát sózott a lábamra, hogy összerogytam, de nem adtam föl. Összeszorítva a fogaimat felnézek rá és széttárom a karjaimat. Ezt látván megint nekem rohan, de én elkapva a bot elejét megrántottam és kibuktattam a vámpírt és elesett. Kikaptam a kezéből a botot és eldobtam: -jól harcolsz, de ellenem nem érsz semmit. mondtam neki és hátatfordítva elballagtam tovább csak annyit hallottam, hogy előránt valamit a kabátja alól és rámcéloz. Elhasalbva a földön az egyik tőrőmmel melkasba dobtam majd a másikkal fejbe. Azonnal meghalt és elporladt: -nem volt semmi esélye sem. felkeltem és visszaugrottam a háztetőre és folytattam az utamat. | |
|
| |
Lia
Hozzászólások száma : 191 Join date : 2008. Dec. 25. Age : 36 Tartózkodási hely : Hellsing családi kastély Erőszint:C=5539
Character sheet Vámpír eröszint: (5539/20000) Farkasemberek: (0/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 07, 2009 8:03 pm | |
| *Megyek az utcán teszem amire felbéreltek amiért tartanak* -de hosszú lessz ez az este *friss vér szagát érzem hirtelen,,,,,,,,* -Vér ez vér??*rohanok a szag irányába megtalálom* *nem találok mást mint egy kupac port egy kereszt van beledöfbe* -NE IStenem nee ugye nemmmm????*eszembe jutt a régi családi ház elrohanok feltöröm a zárat bemegyek keresek de nem tudom azt se hogy mit....* | |
|
| |
Balogh Valéria Vivien
Hozzászólások száma : 42 Join date : 2009. Jan. 18. Age : 34 Tartózkodási hely : Farkasember/ Erőszint: C 5350
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5350/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 07, 2009 8:51 pm | |
| Ahogy tovább folytattam az utamat akkor a hátam mögött friss vér szag ütötte meg az óromat: -bátyámék itt kehetnek a közelben, nem akarok még visszamenni. mondtam a farkasomnak. -bújunk el előlük. válaszolt vissza. -áhh előlük nem lehet elbújni, a bátyámnak jó a szaglása egyből kiszúrni minket. mondtam neki és csak csóváltam a fejem. Ekkor csak lépteket majd nagy zörgést hallotam nem messze tőlem. -menjünk tovább. és csak futottam. Mikor a sarkon befordúltam akkor Liát láttam ahogy egy füstölgő kupac előtt lehajol és utánna elrohan. -menjünk utánna. mondtam neki. | |
|
| |
Lia
Hozzászólások száma : 191 Join date : 2008. Dec. 25. Age : 36 Tartózkodási hely : Hellsing családi kastély Erőszint:C=5539
Character sheet Vámpír eröszint: (5539/20000) Farkasemberek: (0/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 07, 2009 9:23 pm | |
| *feltöröm a házat felrohanok az emeletre keresek keresek és találok egy levél kinyitom elolvasom* -édes egyetlen szeretett lányom mire ez a levél a kezedbe kerűl már biztos hallot vagyok....probáltam ellene teni de a kegyes isten elszolitott. *olvasva ASOROKAT KÖNYEZEK a levél folytatodik* -Ne sirj nem áll neked jola szomoruság kín fájdalom a szekrényben lakatal lezárva találod hagyatékom ugyanugy igazezüstből készült karompenge ami nekem is volt .....és ismétlem amit nem tudok elégszer ne sirj szerető apád S.jonathan.... *feltöröm a szekrényt magamhoz veszem sírva apám hagyatékát ráakasztom az övemre hogy azzonal tudjam használni ha kell....kimegyek az utcára vissza felnézek a holdra elorditom magamat* -EZÉRT MEGFIZETSZ!!!!ALEXANDER!!!!!!!HA Véres eső hulik akkoris!!!!!!!!*hisztizek orditok afájdalomtól* | |
|
| |
Balogh Valéria Vivien
Hozzászólások száma : 42 Join date : 2009. Jan. 18. Age : 34 Tartózkodási hely : Farkasember/ Erőszint: C 5350
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5350/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 07, 2009 10:44 pm | |
| Hallom, hogy felkiált az égre: -ezért megfizetsz !!!!! Alexander !!!!! ha véres eső hullik akkor is !!!! -menjünk oda. szólok a farkasomnak. -ne most nem alkalmas, hadjuk most magára. mondja nekem. Csak bólogatok neki és tovább megyünk az utcán. | |
|
| |
Balogh Valéria Vivien
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 07, 2009 11:17 pm | |
| Ahogy tovább mentünk négyen megtámadtak, de nem féltem tőlük. Nagyon higattan megkérdeztem tőlük: -mit akartok fiúk ? -téged, mert érezzük rajtad, hogy új vagy ezen a környéken. mondta a bajszos sapkás vámpír. -engem nem fogtok megkapni arról tegyetek le. kiabáltam rájuk. -tévedsz kislány. mondták mosolyogva. -próbálkozzatok akármivel, úgyis meghaltok, nincs más út. és hátrébb léptem két lépést és előrántottam a kardjaimat. A farkasom felvette a személyiségemet és a hátamat védte, látszott rajta ő is akar harcolni. A vámpír banda egy kicsit meglepődött, de támadtak. Kettőt megőlve a másik kettőt a farkasom egy csettintésel felrobbantotta. Mikor végeztünk akkor megköszöntük egymásnak és tovább indúltunk. | |
|
| |
Hanaku
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2008. Nov. 12. Age : 33 Tartózkodási hely : London - Hellsing kastély ( Erő: C és 5770 ) farkasember
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5770/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Hétf. Feb. 09, 2009 12:01 pm | |
| Miközben futok Imotuuval és Thunderel meghalok valahonan egy hangot. Probálom beérni Thundert és megkérdem töle - Thunder te is halotad? - és futok melete várva. - Igen halotam Lia az. - válaszolja. - Igen és mit mondo? - és megint kérdezek. - Inkáb most fussunk és hagyuk ezt most! - mondja emelt hangal. Lehajtom a fejem és elgondolkodok -{ Vajon mi történhetet Liaval? }- kérdem magamban és futok tovább Thunder mellet. | |
|
| |
Lia
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Hétf. Feb. 09, 2009 2:40 pm | |
| *viszarohanok a porkupachoz amit már tudok apám után maradt hátra,odaérek elöveszem az üveget leágoma tetejét összekaparom a maradványt és a temető be vive eltemetem 1magamban bucsozok szeretett apámtól.* -Drága jo apám bocsás meg nem tudtalak megvédeni...........*sírók* -nem akartam ezt ha ottvagyok lehet nem lett volna baj édes apám remélem nem haragszol rám nyugodj békében.......*hisztizve sírva elrohanok keserű könyeket hulatva sok vámpirfatyu probál megálitani de az örökségem által felhentelödnek kegyetlen ez a vesszőfutás.....török át mindenen megálok leülők aföldre és csak sirok....* | |
|
| |
Hanaku
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2008. Nov. 12. Age : 33 Tartózkodási hely : London - Hellsing kastély ( Erő: C és 5770 ) farkasember
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5770/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Harc Kedd Feb. 10, 2009 6:03 pm | |
| Ahogy futun Imotuuval és Thunderel belebotlunk egy 15 fös vámpír csapatba és beleköt az egyik pont Thunderbe és azt megfoglya és fejbelövi. - Ezért megdöglesz!!! - kiáltanak fel. Imotuura rátámadnak vagy öten rám hatan és thundere marad a három eröseb fajta. - Most megölünk titeket. - és elkezdenek kacagni. - Imotuu bene lenél egy kis harcba? - kérdem töle. | |
|
| |
Thunder
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2008. Dec. 26. Tartózkodási hely : Hellsing családi kastély (Admin játékos) A múltról nem beszélek, a jövőm nem érdekel de azt tudom hogy most a jelenben élek.
Character sheet Vámpír eröszint: (20000/20000) Farkasemberek: (0/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szer. Feb. 11, 2009 11:23 am | |
| Hanaku és Imotuu nekem hagyták a 3-rom erös vámpírt. -Na vajon melyikötök a legerösebb, te...vagy te...netalántán te?? Kérdeztem a vámpíroktoll démoni mosolyal de nem vártam meg a választ. Elüvetemm a Casull-t és eltüntem és a 3-rom vápír közelében jelentem meg az egyik nek a szájába nyomtam a fegyvert és löttem, a vámpír azonal meghalt és azt mondtam. -Hát ugy látszi nem te vagy az erösebb. Mondtam és a másik vámpírt a saját kezem mel öltem meg. Az utolsó megprobált elmenekülni de lelötem a két lábát és csak kuszot a földön oda mentem hozzá és azt mondtam. -Úgy lát szik a barátaid nemvoltak elég erösek, és sajnos te sem vagy az. Mondtam és a lábammal öszetapostam a fejét. Aztán vártam a töbieket hogy mikor végeznek. | |
|
| |
Hanaku
| Tárgy: Harc Szer. Feb. 11, 2009 12:03 pm | |
| Látom ,hogy Thunder már végzet azzal a három vámpíral akik rátámadtak. Mondom hangosan a hat vámpír képébe. - Na melyik féreg lesz az elsö? - kérdem tölük ördögi vigyoral. Felnézek az égre és látom ,hogy telihold van. - Most kicsinálun kölyök!!! - kiabálnak vissza de én csak a holdat nézem. Hirtelen Lehajtom a fejem és elkezdek átalakulni vérfarkasá. - Thunder ha elfajul hagyatok itt Imotuuval!!! - kiáltok fel. - Nem. - válaszol vissza. - Hogy ,hogy nem? - kérdem. - Mert nem hagyhatlak így a városban koszálni mert még ártatlanokra támadsz! - válaszolja. - Rndben de nem bíztos ,hogy meg birtok állitani. Mert ha átalakulok fejérek még a te erödel is. - és mikor ezzel végeztem elkezdet vörösen ízzani a szemem és egy ütésel vagy négy mocskot nyirtam ki. A maradék ketö probált elmenekülni az egyikre ráugrom és leharapom a fejét a másikat miközben menekül utolérem és kettéharapom. Fel üvöltök és elindulok a többi vámpír felé akik Imotuut támadják. | |
|
| |
Nicolas Anderson
Hozzászólások száma : 43 Join date : 2009. Jan. 03. Tartózkodási hely : Roma vatikán Eröszint:B
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (0/20000) Pap: (4000/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szer. Feb. 11, 2009 2:28 pm | |
| Megyek az utcán keresem az olaszból megszökőtt ügynököket akik porcirozáka vámpir chipeket e szentségtelen dolgokat.........Azthitem könnyű lesz de aztán találtam valamit..... - Ez mI????*legugolok megvizsgálom* -*g* Egy szakadt szövet darab az egyik ügynők zakojából kiszakadhatott *oldalra tekintek vérfolt a fallon* megvágták és kiszakadt a ruhája*tovább megyek vérfolt néhány a földön* - erre futott de begyogyult a sebe........hmmmmm*kutatgatok tovább* *benézek a sikátorba és látok 3vámpirt 2vérfarkast aki egy nővel akarnak erőszakoskodni * - KIk isten ellen vétetetek azáltal hogy megszületetek örök szenvedés vár rátok...pokolbéli férgek*megyek feléjük idézva az igét* *megfordulnak vicsorognak* -Kinek képzeled magad pap???? azt hisszed használ a szánalmas dumád?kotrodj miellőt megbánod.........*morognak* - nolám de nagy a szája a magadfajta pokolbéli söpredéknek na nem baj........ISten kegyesen megbocsát*megsorozom mindet az ezüst szent pengéknek záporával* - Szeretsd az atyát az anyát és a fiút!!!!!!Ne vétkezz ellene mert megharagszik....és haragja lesujt*apritok közütők 3 kegyetlen véget ér az egyik kivégzi a nőt..* *hangosakat kiabálnak orditanak fajdalmukban mig haldokolnak majd megszűnek létezni* *az utolsóhóz odalépek.* -Kik isten nevét szátokra mertétek szentségtelenül venni megfogjátpk fizetni kétségeteknek az árát Én mint isten keze Itéletvégrahajtója.....Megtisztitlak a pengék csapásával..*ősszezörentem a pengéket nagyot szólnak a zörenés végén a vámpír vére ontatik* -Ámennnnnnn..... *azzal egy esélytelen hallot fős csoport harcát és egy sajnálatos modon meghalt nő holtestét hátrahagyva keresem küldetésem célját...* | |
|
| |
Hanaku
| Tárgy: Harc Csüt. Feb. 12, 2009 11:30 am | |
| Ahogy megyek Imotuu felé a távolból vér szagát érzem és teljesen bevadulok. Lemegyek négylábra átugrom Imotuut és a vámpírokat és rohanok az utcán. Miközben rohanbok meglátok egy párt akik ép enyelegnek. Felüvöltök és elkezdek feléjük rohani felálnak elkezdenek rohani. Ahogy kezdem öket utól érni felugrom a fákra és ugy eléjük vágtam. Elkezdek rájúk vicsorogni és ép harapni akarnám ketté őket de valami finomab falat. Othagyom őket halára rémitve rohasnok rohanok és meglátok egy vámpír csapatot akik egy nöt akarnak kiszívni. Leugrom mögéjük és az egyiket berántom a konténer möré és átharapom a torkát. A többiek megfordulnak és elkezdik öt keresni felmászok a tüzlétrára és a maradék háromból ketöt eltántok és eltörőm a nyakukat és átszurom a karmomal a szívüket. Az utolso probál menekülni de azelé meg leugrom és meharapom a két kezét. Visszahátrál a síkátorba és könyörögni kezd - Kérlek ne ölj meg nem teszek többet ilyet. CSAK HAGY FUSAK EL!!! - ordit de én meg sem hallom odalépek elé és leszakitom a két lábát is. Őmlik a vér de még mindig probál menekülni rálépek a hátára és leharapom a fejét anak is. Öt tljesen felzabálom. A nő aki ott van teljesen meg van rémülve ránézek ő is rámnéz. Egymás szemébe nézünk és ekkor megszolal - K..k..köszönöm. - és ezzel othagyom új prédát keresve. | |
|
| |
Lia
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Pént. Feb. 13, 2009 6:29 pm | |
| *visszarohanok a hellsing kastély irányába e látok se halok csak hisztizek apám miat......utamat sok korcs vámpír álja akik az uj fegyverem által végzik be megálloka sarkon lihegek hisztizek gondolkodom * - hogyan tovább Lia???? -mit fogsz kezdeni???*merengek a gondolataimban miközben aház sarkának támaszkodom* -csak nézz előre és ne félj!!!minden helyre jőn!*szolit meg egy idegen alak* -Maga kicsoda??? -Én egy helyi pap vagyok gyere a templomba kibeszélheted öröklétű tiszta lelked mi nyomja........*elindula templomba* -*megijedek* Hé maga tudja hogy vámpír vagyoK??? -igen tudom gyermekem.......És kétfajta vámpír létezik....te nem a rossz vagy....azt tudom...*belép a templomba leül a padba* Gyere ülj el gyermekem....-*utáltam templomba járni és nem szeretem ezeket a helyeket de nem lehet baj....**leülök a PADRA A PAP MELLÉ* -nah mond el leked mi nyomja.....- sok minden atyám beismerem sose voltam valásos de tudtam hogy isten létezik hitem bene hitem az megvolt......*kiráz a hideg a templomtól* -apám meghalt megölte egy pap.....-Iscariot 13??? *kérdezi apap* -az atyám Alexander Anderson a neve a gyilkosnak.....- tudom beszélt velem egy szemüveges magas pap délútán....vámpírokat keresett- hohogy miiiii*dühödten feldultan kérdeztem vissza* - nah gyermekem akkor elmondok mindent...*elmeséli az Iscariot13-om teljes történetét én meg csak halgatom* | |
|
| |
Lia
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Pént. Feb. 13, 2009 11:43 pm | |
| -És ezzel enyi a története az iscariot 13 nak......*fejezi be a történetet* -bocsáson meg atyám kösszönöm hogy meghalgatott most menem kell*kicsöpent a szememből egykönycsep és rohantam visza a kastélyba a pap mesziről mondta* -Isten áldjon gyermekem ki a tisztaság utját járja..... *utközben soakt gondolkodok -nem is mindegyik pap az a gyilkos fajta* | |
|
| |
Hanaku
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 14, 2009 1:47 am | |
| Ahogy haladok az utcákban vérfarkasként megérzek egy ismerös szagot és arra veszem az irányt. Ahogy érzem a kastély felöl jön a szag. Odaérek és meglátom Liat. Elkezdek felé futni és el akarom harapni a torkát. Lia kiszur és elkerüli a harapásom ekkor feltünik Thunder és ezt mondja - Nyugodj le Hanaku! - és megál Lia és köztem. Lihegek és csöpög azoknak a vámpíroknak a vére a számól akiket nem rég öltem meg. Átnézek Thunder válla felet és látom Lia már fogja rám a fegyverét. Erre bevadulok a szöröm feketére változik és nagyob lesz a karmom és hosszab lesz a fogam. Nekirontik Thundernek és liának. | |
|
| |
Lia
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 14, 2009 10:58 am | |
| *megáltam hátranéztem és tudtam magamban nincs valami rendben* -Hanaku álj meg!!!! *csunyán nézek és bologatok* *hanaku támadásra készült őlni képes vadálatá vált majd támadót* elkerültem a támadást -Hanaku ne ez nem te vagy álj le!!!!*orditok rá* HAnaku nem akarom meghuzni a ravaszt!!!!ne kényszerits!!!! *és közelitett meg csapkodot a karmával az egyik csapást a hegyaték fegyveremel háritotam ami lényegében olyan mint egy kesztyü fogni is lehet benne de acéllemezes felületén pengék futnak az ujjak végéig és tüskék álnak ki a csuklonál....félrecsapom hanaku karmát* - NEEEEEEEEEEE HANAKU NE KÉNYSZERITS!!!!*izzadok és ha én öneröből nemis de félelemből retegésből bármikor meghuzhatom a ravaszt* -Mester!!!!*orditokmikor hanaku má életveszélyesen közelkerült...* | |
|
| |
Thunder
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2008. Dec. 26. Tartózkodási hely : Hellsing családi kastély (Admin játékos) A múltról nem beszélek, a jövőm nem érdekel de azt tudom hogy most a jelenben élek.
Character sheet Vámpír eröszint: (20000/20000) Farkasemberek: (0/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 14, 2009 11:25 am | |
| MIkor már láttam hogy nincs más választás akkor eldöntöttem hogy feloldom az erökorlátozott 2.-szintig. Oda mentem Hanakuhozz megfogtam a felyét és azt mondtam. -Lia menyhátra nem akkarom hogy a hatás alákerülj. Mondtam. -Erökorlátozó feloldása a 2.-szintig(illuzió teljes használata), nyitvatartása amig az elenfelet meg nem állitjuk. Mondtam és szabadon engetem az erömet és Hanaku belekerült az iluziómba. Ami egy sivár sivatag volt és csak Hanaku volt a közepén és azt mondtam. -Hanaku még leállithatod magad, nem akarlak sulyosan megsebesíteni. Mondtam nyugot hangall. Erre Hanaku csak orditozott és szaladgált össze vissza, és mikor láttam hogy nem válasszol úgy döntötem hogy mostmár ideje padlora küldeni. Miközben Hanaku szaladt elöre én megáltam elötte és olyan erösen óron vágtam amitöll padlóra feküdt és nyüszitett mire én azt mondtam. -Látod Hanaku csak egy nyüszitö kiskutya vagy, nincs mitöl félned már legyözted az elenfeled mostmár vissza változhatsz. Mondtam és egy folytában a szemébe néztem és kezdett vissza változni. Mikor már vissza változott még egyszer arcon vágtam és utána elájult. -Erökorlátozó lezárása, elenfél kiütve. Mondtam és az iluzió eltünt és elöjöttem honam allat Hanaku-val. | |
|
| |
Lia
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 14, 2009 11:38 am | |
| *végignéztem az egészet és követem mesterem* -ööö elnézést de de.......huh hát ez megijesztett.....*érdekesen nézek közben megyek mesterem után*. -Elég rázós napom volt.....nem is tudom ez után még mijöhet ?*teszem fel mesteremnek a kérdést miközben követem* | |
|
| |
Hanaku
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 14, 2009 12:22 pm | |
| Miután Thunder leütöt elvesztetem az eszméletem és csak percekel késöb tértem magamhoz. Fogom a fejem és kerdezem - Ma a franc történt? - és Thunder letesz és ezt mondja - Átalakultál és megtámadtál engem és Liat. Ezért használnom kellet az erö feloldást. - Nézek magam elé és ezt mondom. - Nem emlékszek semire csak anyira ,hogy harcolok a vámpírokal és utána se kép se hang. Bocsánat bármit is csináltam. - és felálok és keresem a fegyvereim. - Hol a fenében vanak a fegyvereim. - keresem mindenhol és ekor Thunder odanyujtja - Tesék itt van. - és a kezembe nyomja. | |
|
| |
Thunder
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Hétf. Feb. 16, 2009 12:33 pm | |
| Folytatuk az utunkat és közben segitettem Hanakunak mert nagyon levolt gyengülve, és azt mondtam. -Hanaku jól vagy? Kérdeztem töle mert látam hogy mindjárt kidobja a tacsot. Mire ö. -Persze csak nagyon fáradt vagyok. -Aszethiszem akor viszakellene vinem téged a kastélyba. Mondtam és vártam a reakciot. | |
|
| |
Hanaku
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Hétf. Feb. 16, 2009 1:11 pm | |
| Folytatuk az utunkat és közben Thunder segitet mert nagyon levoltam gyengülve, és azt kérdezte töllem. -Hanaku jól vagy? - Kérdezte tölem mert láta ,hogy mindjárt kidobom a tacsot. Mire én. -Persze csak nagyon fáradt vagyok. - mondtam. Erre Thunder - Aszethiszem akor viszakellene vinem téged a kastélyba. - mondtam és várta a reakciom. Felnézek és mondom Thundernek - Tegyetek le egy padra és majd ott kipihenem megam. - és elindultunk a park felé és leültetnek egy padra. És othagynak egy idöre és én meg elalszom. | |
|
| |
Lia
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szer. Feb. 18, 2009 5:34 pm | |
| *letetük hanakut egy padtra és mesteremel távoztunk közben beszélgetünk...mig tuban voltunka hellsing kastélyba* -mester délután beszélgetem egy papal arra jötem rá nem minden pap gonosz.....amin utolag is meglepödtem -Kicsi lia van olyan pap ami csak magáért él és teszi dolgát de van olyan aki látja a gonosznak tünöben a jót is.....*és folytatodott a beszélgetés* | |
|
| |
Hanaku
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! Szomb. Feb. 21, 2009 12:47 pm | |
| Thunder és Lia othagyot a padon és elindultak a kastély felé. Elterülök a padon és elalszom. Alszok vagy 18 órát ott és mikor felkelek egy korházban találom magamat és oda vagyok bilincselve az ágyhoz. Elkezdem rángatni a bilincset és ekkor bejön egy zsaru és azt mondja - Ideje volt hogy magához térjen. - és ekkor felorditok. - Mi a fenét keresek én itt és mért vagyok ide bilincselve?! - és várom mit felel. - Azért van itt met eltünt egy ide utazo család és magával láták utolyára a lányukat. - mondja és én meg lenyukszom és azt fellelem. - Nem tudom miröl beszélni. - és leteszem a fejem a párnára és várom erre mit reagál. - Ne szorakozon velem! - övölt rám és közeleb hajol. - Ezt kár volt. - mondom neki. - Miért? - kérdezi és ekor eltépem a bilincset és leütöm a zsarut. és kitépem a másik kezemet is. - Na mondtam ,hogy kár volt. - és felveszem a ruhám és a fegyvereim és kiugrok az ablakon a másik házra és rohanok vissza a kastélyba ,hogy lásam ,hogy a lány rendben van-e. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! | |
| |
|
| |
| Főváros !!!( Itt a Hellsing a hivatalos vámpírvadászok )!!! | |
|