Név: Matt Tuck
Kor: nem tudni
Születési hely: Anglia
Nem: férfi
Magasság: 200 cm
Szülei: Nem tudja
Jó vagy rossz: Az emberek ellen van
Kinézet: Fekete hosszú haja van, izmos, Ruházata: Fekete poló Amin egy koponya van, acél betétes bakancs, nyakában egy medál lóg melyet egy nőtől lopott el.
Jelem: Ideges, rossz indulatú
Fegyverek: egy középkori kard, 2 tőr és 2 colt
Faj: Vámpír
Erő: c
A nevem Matt Tuck és Angliában élek. A szüleimet nem ismertem. Én kezdettől fogva vámpír voltam. Imádtam a vér ízét és ezért sok ember eset áldozatul a vérszomjamnak. Egyedül nevelkedtem és egyedül tanultam meg megvédeni magam. A középkorban imádtam élni mert ott mindig dúlt a háború és nem vették figyelembe az áldozataimat. Csak 1500-as években figyeltek fel rám. De addigra már több ezer szolgám volt és egy kastélyt is elfoglaltunk. Már több ember jött ellenünk és háborút vívtunk velük. Egyszer egy hatalmas vámpír hadsereg jött ellenünk. Már fogytán volt a hadseregem mikor egyszer csak ordítani kezdtem és neki rontottam a vámpírok fejének. Már a kardjával leakart súlytani mikor előrántotam a kardom.
-Mi a fészkes fenét akartok ti fatyuk.
-Ki a fatyu?
-Ti mert meggyalázzátok a vámpírok nevét.
-Fiatal vagy de vág a nyelved.
-Lehet hogy fiatalnak látszok de elég öreg vagyok hozzád.
Ekkor a kardommal lesúlytotam de a vámpír elütöte a kardom és egy bajtársába vágtam. Ettől a vámpír ideget kapot és felém rohant. De én kihasználtam és a kezét levágtam majd a szívébe vágtam a kardom.
-Na most ki a kölyök vagy az ifjú?
Mikor sikerült legyőznöm a fő vámpírt a többiek abba hagyták és inkább mellém álltak.
-Na akkor most portyára megyünk fiúk.
A hadseregem egy kis faluba vezettem ahol kedvünkre szívtük a vért. De egyszer csak abbahagytuk és nem hallatunk magunkról csak néha. De tudomást szereztek megint rollunk de most farkasemberek rontotak ránk. Sokkal nagyobb volt a segergük mint nekünk de mi nem féltünk.
-Miért jöttetek ti Kutya fattyak?
Csak morgás jött. Tudtam hogy ezek nem tudnak vissza változni de ha a falka vezért megtalálom akkor már miénk a harc. Már kaszaboltam a sereget de tőlünk is szépen fogyot a harcos. Már több mint a fél sereget kiirtotuk mire a vezér elém jött.
-Figyelj rám te vérszopó fattyú. Kiálsz ellenem és ha legyőzöl a fiaim nem fognak tovább támadni de ha legyözlek akkor végetek.
-Majd meglátjuk.
Már a vezér vissza változott és nekem rontott én először csak játszadoztam vele meg-meg vágdostam. de egyszer csak ő egy csapással a mellvértem fölszakította és megvágott. Dühömben nem játszadoztam tovább hanem levágtam az ezüst tőrömmel a fejét ami nem is igazán tőr hanem egy kisebb kard. Mikor legyőztem a vezért az íjászoknak parancsot adtam hogy lőjék le a többi kutyát. Már nagyon sok faluból sikerült vámpírokat szerezni mikor egy kisebb faluba érnek akkor Matt egy szép lányba bele szeret de tudja hogy ez egy fellángolás és ezért csak játszadozott vele és mikor elmenet a medálját ellopta. Már elégé szép számban éltek a kastélyban mire pár farkasember is csatlakozott hozzájuk.
Napjainkban.
Már a klánom elégé megszaporodott de probálnak minket kiírtani de nem sikerül nekik. Sok embert a szolgáimmá tetem közben de menekülnünk kell míg nem leszünk erősebbek mert egy Hellsing nevű szervezet felakarja számolni a klánomat.