*belépek szép lassan csendben halktalanul*ÉS gyakorlok sehol senki mert már késöre járegyedűl a sötétben fények nélkül a szememre hagyatkozva gyakorloma célbalövést....
AZt hitem hogy sehol senki ám mégis van valaki......
-kimaga...?-Silver Lia vagyok a hellsing szervezet Cszintű vámpirvadásza.....maga ki?-*lámpát kapcsol félfényt*JAj bocsáson meg nem akartam azzala rossz viccel megsérteni*és az a katona volt aki megsértett*-semi gond nem haragszok rosszúl érintett de ez van nem áll meg az élet.......*gonosz gondolat pörög a fejemben *nálam tényleg nem fog.... *elkap a nevetés*-Akkor nemharagsziK?? -Nem én, minek haragudjak.... -Jah Kisasszony azt a fegyvert ne ugy tartsa !!Hányas töltetű 7.62es? -7.62mmeres olomköpeny higanytöltetes..... *odajön hozzám megfogja akaromat segit megmutatni hogy fogjam és magyarázz*
-A kezét amiben a fegyver van emelje fel tartsa célra kulcsfogásal meg támaszón alá neki....Ne a ravasznál fogja kétkézzel..azzal rontja a célzást...Igy 25%jobb probálja ki..a kétmodszer közötti különbséget.. *
Lövök ahoogy szoktam 5böl 3mellé,kiprobálom a tag által mutatott modszert 5ből 5telibe abbol egyvétet célt de azis mellkas*
pislogok Kököszönöm.... tényleg jobb.......-NINCS MIT kell valami csak szoljon azért vagyunk itt hogy megtanuljuk..*vessz elő egy kedves mondást*-rendben *és gyakorlok a fazonal.....*