Alucard Admin
Hozzászólások száma : 40 Join date : 2008. Nov. 09. Tartózkodási hely : Hellsing család kastélya
| Tárgy: Integra irodája Pént. Nov. 14, 2008 7:28 pm | |
| itt Integra tartozkodik és csak akkor mehetszbe ha hívatnak. | |
|
Glächer Ursula
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2008. Nov. 12. Age : 31
Character sheet Vámpír eröszint: (5200/20000) Farkasemberek: (0/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Integra irodája Szomb. Jan. 03, 2009 5:59 pm | |
| Nagyot sóhajtott: -Utálok várni inkább magam keresem meg.- felkerekedett hát, hogy megkeresse Integra Hellsinget. Gyorsan mozgót a folyosókon, mert nem akart senkivel sem találkozni különösebben.Néhány emelettel följebb talált is egy irodát: ~Tök jó, biztos itt lesz~ nem nagyon zavartatta magát: egyszerűen bekopogott. Nem érkezett válasz. Ekkor benyitott, halkan belépett, de nem talált ott senkit: ~Rendben, akkor inkább.................elővett tollat és papír és bőszen elkezdte írni a sorokat. Jó pár perc írs után elkészült a levél:
,,Kedves Lady Integra. Avval az okkal kerestem fel szervezetét, hogy segítséget nyújthassak. Amennyiben nem kéri ezen fajta szolgáltatásaimat, akkor kérem fogadja el jelentkezésemet a szervezethez, bár ha a Hellsingek katonájaként nem tudom olyan szinten elvégezni munkámat mint az előtt, pusztán természetemtől fogva. Igaz, hogy vámpír vagyok, de a mesterem és az ő mestere is már a saját fajtáját írtotta................... Az ön híve: Glächer Ursula" A lapra még felírta, hogy hol találhatja, ha esetleg kérné a jövőben a segítségét. Tudta, hogy várhatóan szemetesben fog ez landolni, de azért egy próbát megért. ~Talán Thunderrel kellet volna bejönnöm.~ a rövidebb utat választotta: kinyitotta az ablakot és kiugrott rajta. már lefelé ment a nap.: -Remek kezdek éhes lenni- gyorsan eltűnt az erdőben. | |
|
Thunder
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2008. Dec. 26. Tartózkodási hely : Hellsing családi kastély (Admin játékos) A múltról nem beszélek, a jövőm nem érdekel de azt tudom hogy most a jelenben élek.
Character sheet Vámpír eröszint: (20000/20000) Farkasemberek: (0/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Integra irodája Hétf. Márc. 16, 2009 1:19 pm | |
| Mikor beértem Integra irodájába láttam hogy az abblakon kifelé nézz és azt mondja. - Thunder.., nem rég azt a hirt kaptam hogy a városban 4-vámpír és azok zombijai elszaporotak és arra a következtetésre jutotam hogy téged küldelek ki. Mondta és válaszoltam. -Kösszönöm a feladatott és örülök hogy megkért Integra kisaszony. Mondtam és hátra felé mentem átt a falon és még hozá tetem. -Végre egy izzgalmas este. Mondtam és egy jott röhögtem. | |
|
Hanaku
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2008. Nov. 12. Age : 33 Tartózkodási hely : London - Hellsing kastély ( Erő: C és 5770 ) farkasember
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5770/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Re: Integra irodája Hétf. Márc. 16, 2009 1:49 pm | |
| Belépek az irodába és köszönök - Jó estét asszonyom. - köszönök és integra megfordul. - Magának is. Azért hívatam ide mert van egy kis feladat.Pár vámpír elszabadult a zombijaikal együt öket kéne elintéznei. - mondja. - Igen asszonyom meg lesz. - és megfordulok és megyek ki az ajton mikor Integra utánam szol - Ja igen és Thundert is már oda küldtük. - mondja. Közben magamban -{ Na újjab csapatmunka a sötétség másik hercegével. Ez így király. - és mosoly az arcomon és ugy megyek a bejárathoz. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Integra irodája | |
| |
|