Hanaku
Hozzászólások száma : 132 Join date : 2008. Nov. 12. Age : 33 Tartózkodási hely : London - Hellsing kastély ( Erő: C és 5770 ) farkasember
Character sheet Vámpír eröszint: (0/20000) Farkasemberek: (5770/20000) Pap: (0/15000)
| Tárgy: Radamu Hanaku Csüt. Nov. 13, 2008 8:38 pm | |
| Név: Radamu Hanaku Kor: ismeretlen Születési hely: ismeretlen Nem: férfi Magasság: 185 cm Tartózkodási hely: Szülei: Radamu Hikiko( anya ) Sataku Mitoro( apja ) Jó vagy rossz: emberek mellet tart ki és nem bánt senkit aki nem követet el semmit de ha kel öl Kinézet: Fehér haj , barna szem , és egy tetoválás a nyakán ami vörösen izzik Jelem: kedves, barátságos, és mindenre kész Fegyverek: ezüst török az övében és egy colt ami ezüst töltényes és még egy kilenc mini méteres ami szintúgy ezüstgolyó plusz robbanó fejel vanak elátva Faj: farkasember Erő: C Előtöri: Egy kis falucskában születem valahol Angliában a szüleimet ki taszították amiatt amik voltak. Ezért az erdőben kelet élniük és én is ott születem. Egy ideig nyugodt volt az életünk de egy nap mikor ép kint játszottam túl messzire keveredtem otthonról és el tévedtem. Mire haza keveredtem több mint öt óra telt el és be sötétedet. Mikor a ház elé értem borzalmas látvány tárult elém az egész ház lángokba ált és a szüleim holtan feküdtek a ház előtt. Pár ember tette és velem is végezni akartak de akkora már nem voltam önmagam és a dühtől teljes vérszomjjal neki rontottam az embereknek és megöltem őket. Aki meg próbált elfutni azzal is végeztem. Mikorra végre magamhoz tértem akkor láttam, hogy mit is tetem teljesen ledöbbentem , hogy, hogy ilyet tetem. Bementem a házba és ami kevés ruhát és ételt találta elcsomagoltam és elindultam bele a nagyvilágba. De megfogadtam magamnak ,hogy nem bántok több embert. Eltemetem a szüleimet és a többi embert és útra keltem . De sajnos arra nem számítottam , hogy ilyen nehéz lesz beosztani az ételt . De legalább vízben nem volt hiányom de sajnos ez sem volt sokáig így a vizem is kezdet fogyni és pár nappal később el is fogyót. Mire sikerült elérnem egy várost már az éjség és a szomjúság teljesen eluralkodót rajtam. Beértem a városba és szinte azonnal össze estem. Odalépet hozzám egy ember és megkérdezte- Fiam jól vagy?- én csak azt ismételgetem ,hogy vizet ételt és elájultam. Mikor felébredtem egy kis kunyhóba voltam és azaz ember ült az ágyam mellet akit láttam még mielőtt elájultam. Megkérdeztem , hogy hol vagyok? Erre azt felelte- Nálam a házamban. – és csak ennyi. Feltápászkodtam az ágyból és próbáltam ki menni de nem engedet az öreg és vissza fektetet. - Nem vagy még jól még pihened kel!- megértetem ,hogy csak jót akar és vissza feküdtem. Másnap már jobban is lettem és nem értetem ,hogy mi miatt lettem ilyen hamar jobban. Erre valami olyan kérdést tett fel az öreg amire nem számítottam- Te is farkasember vagy?- néztem rá és visszakérdeztem- Mért maga is?- azt felelte. - Igen te ,hogy lettél?- és ez volt az újabb kérdése. – Én a szüleim miatt vagyok farkasember mert mindketten azok voltak .- erre az volt a válasza- Értem neked is a véredben van. – ezzel meg is értetem ,hogy ő is úgy lett farkasember ahogy én. És meg kérdeztem ,hogy mi a neve? Azt felelte- Már sokk nevem volt Yishu, Haran, Kinu most Shyrunak hívnak. –Értem szóval Shyru. Mióta élsz? Már bocsánat a kérdésért. – mondtam gyorsan utána. – Semmi baj. Mióta élek lásuk csak több mint 500 éve és azóta vámpírvadász vagyok. – Nem értetem ,hogy mit ért az alatt ,hogy vámpírvadász . Meg is kérdeztem ,hogy ezt most hogy érti? Aztán felállt és azt mondta- Gyere meg mutatom. – késő este kimentünk és meg mutatta ,hogy értette. Jártuk egy ideig a várost és hirtelen egy sikolyt halottunk és arra felé vettük az irányt . Mikor odaértünk már a nőben alig volt élet és a maradékot is ki szívta volna belőle a vámpír ha Shyru nem zavarta volna félbe. Elővet egy revolvert és azt mondta ezt nézem meg ,hogy megtanuljak valamit de azt nem mondta ,hogy mit. Három lövést adott le mindegyiket pontosan a szívébe. Mire a vámpír feleszmélt már vége is volt. Oda lépet a nőhöz és meg kérdezte ,hogy át akar-e változni ilyen rusnya vérszívóvá vagy inkább a halált válasza. A nő azt felelte – A halált választom. – Rendben- mondta Shyru. Gyors leszek. És a nő megköszönte. Shyru a leg gyorsabban át vágta a torkát és vele maradt addig ameddig vége nem lett . Mikor ezt láttam megértetem ,hogy nem az emberek ellen kel használni az erőmet. Másnap megkérdeztem .,hogy nem tanítana-e engem vámpírt ölni? - Persze de előre figyelmeztetlek ,hogy nm lesz könnyű. – ez volt Shyru válasza. Másnap el is kezdtük az edzést. Az első feladatnak azt adta ,hogy hogyan kel alakot váltani. Pár hét edzés után sikerült is.
Így néz ki alakváltásban:Miközben haladtunk egyre feljebb és teltek az évek egyre többet tudtam meg magamról és a farkasemberek erejéről. Még azt is meg tudtam,hogy vannak esték mikor az erőm a tízszeresére nő. Eltelt húsz év és már Shyruval együtt harcoltunk a vámpírok ellen addig a napig míg nem találkoztunk valakivel aki erősebb volt nálunk. Épen egy vámpír nyomába voltunk mikor hirtelen azt nem vettük észre ,hogy valaki megelőzőt. Úgy tűnt ,hogy Shyru ismeri mert azt mondta – Te itt? Nem Londonban van dolgod?- és várta ,hogy mit felel az idegen. –Már végeztem vele! És most rendezzük az ügyünket?- Shyru hozzám fordult és azt mondta- Meny hátrébb és ne avatkozz bele. – Megkérdeztem Shyrut, hogy miért nem? Azt felelte- Ez az én harcom és ha közbe avatkozol soha nem bocsátom meg!!! Megérteted- én azt mondtam igen meg. Néztem a kettejük harcát és láttam Shyru alakját az volt az érzésem ,hogy ő fog győzni de akkor valami olyan történt amire nem számítottam. Az idegen átalakult valami olyanná amit eddig soha ne láttam és mire észbe kaptam volna már vége is lett. Shyru a földön feküdt körülötte minden véres volt az idegen meg oda lépet hozzá és valamit mondót neki de sajnos nem halottam. Én is gyorsan oda rohantam de már túl késő volt az idegen megragadót és azt mondta- Hagyd hagy haljon meg békében. – én nem akartam otthagyni de nem tudtam magam kiszabadítani a szorításból. Shyru rám nézet nevetet egyet és eltűnt. Én össze estem a kétségbe esés miatt és megkérdeztem az idegent- Engem is meg fog ölni? – és rám nézet és azt mondta- Miért kéne? Amúgy ki vagy? Nem láttalak itt még. – alig mertem válaszolni de valahogy ki kényszerítette belőlem a nézésével – R..R..Radamu Hanaku. – lehajolt mellém és fel segítet. Gyere kölyök! Én ellenkeztem vele és leütőt. Mire magamhoz tértem már reggel volt és egy nagy házba keltem fel. Fölültem és körbe néztem, hogy hol is vagyok. Kiléptem az ajtón és néztem ,hogy a föld alatt vagyok. Ahogy nézelődtem az idegen feltűnt mögöttem és megkérdezte- Hogy tetszik a szobád? – hátrafordulta és nekitámadtam teljes dühből. Az idegen nevetet egyet és egy kézzel megállítót. És azt mondta- Ehhez még gyenge vagy! Még edz és utána próbáld meg. - és ki ment a szobából. Utána rohantam de eltűnt mindenhol kerestem de nem találtam. Vissza mentem a szobába és ahogy beléptem az ajtón egy szőke öltönyös nő ült az asztalnál mellette egy igen öreg komornyik állt. Megkérdezte- Hogy tetszet a pince? – olyan gúnyos hangon. Én meg vissza kérdeztem- Előbb maga válaszoljon. Ki maga?- és vártam. A válasza ez volt- Engem Integrának hívnak és a Hellsing szervezet vezetője vagyok! – mondta magas hanggal. Megkérdeztem ,hogy mit csinálnak? Válasza az ez volt- Mi vámpírokat irtunk. – én nem akartam elhinni és ordítani kezdtem vele és egyre idegesebb lettem. És hirtelen beállítót egy ijesztő alak. És elém ált és azt mondta- Ha élni akarsz ezt hagy abba! – a vér is meg fagyot bennem mikor a szemével rám nézet. Lehiggadtam leültem és bocsánatot kértem. Integra felállt és oda ált elém és azt mondta- Holnap az irodámban megbeszéljük hova kerül! – én nem értem ,hogy mire gondol. Meg kérdeztem- Én nem mondtam, hogy csatlakozom!- és próbáltam még valamit ki szedni belőle az idegenről – És azaz idegen aki ide hozót ki volt? –vártam ,hogy valamit mond e róla. - Róla nézzük csak a neve Sarunu és ő is vámpír vadász. - rákérdeztem akkor mért ölte meg Shyrut? – Én azt nem tudom de valami régi esküvel kapcsolatos ennyit tudok. – nem erre a válaszra számítottam de annyira fáradt voltam hogy lepihentem. Másnapra elhatároztam hogy csatlakozom a Hellsinghez .
Átalakulása:
A hozzászólást Hanaku összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 22, 2009 2:47 pm-kor. | |
|
Alucard Admin
Hozzászólások száma : 40 Join date : 2008. Nov. 09. Tartózkodási hely : Hellsing család kastélya
| Tárgy: Re: Radamu Hanaku Vas. Dec. 07, 2008 5:50 pm | |
| Az elötöridet elfogadom. A pontokat megadom ha megcsináltam a pontrendszert | |
|